Bu Blogda Ara

19 Eylül 2014 Cuma

Eylül ayı heyecanlı başlar ...



Tekrar Merhabalar , tatlı heyecanlarla dolu bir Eylül aynına merhaba dedik ailecek . Uzun zamandır istediğimiz bir can dostu besleme planlarımız oğlum ve benim yapmış olduğu çok stratejik çalışmalar sonucunda gerçek oldu ... Artık bizim de evimizde besleme şansı bulduğumuz bir can dostumuz var :)

Uzun yapılan konuşmalar ve yüzlerce isim arasından oğlumun da ısrarları ile adının Baron olmasına karar verildi . 

Ve karşınızda Baron bey :) 


Şimdilik eve alışma çalışmaları yapıyoruz . Ama hissettiğimi söylememi ister misiniz ? ,  çok ama çok keyifli bir şey bir can dostuna sahip olmak ...


Gelelim ikinci heyecanımıza , bir hafta sonu her zaman ki gibi erken kalkmış ve bilgisayarda yemek tarifleri araştırırken bir reklam dikkatimi çekti . Reklamda yabancı bir öğrenciye ev sahipliği yapmak ister misiniz ? diye soruyordu . Programın adı YFU ( Youth For Understanding ) ve farklı Ülkelerden başvuran öğrencilere 9 ay boyunca evinizde misafir etmeniz için sizi o öğrencilerle tanıştıran ve her sorunuzda yanınızda olan gencecik insanların bulunduğu bir topluluk  . Tesadüfen karşılaştığım bu reklam ve benim bir hızla doldurduğum form ile birlikte öğrenci misafir etmeye aday ailelerden biri oluverdik . Sonraki sürece ise misafir öğrencinin iletişim bilgileri ile bizim bilgilerimizin karşılıklı olarak paylaşılması ve iletişime geçmek kaldı . Mailler yazıldı ve karşılaşma günü göz açıp kapayana kadar geçiverdi .

Bu seneyi bizimle geçirecek öğrencimizle çıktığımız bu macerada umarım mutlu anlar biriktiririz hep birlikte .

Ailemize ve hayatımıza hoş geldin Jeremy .




Hiç yorum yok: