Hadi ne duruyoruz doğru mutfağa ...
işte tarifimiz :)
2 adet tavuk göğsü
4 dal kereviz sapı
1 demet dereotu
500 gr süzme yoğurt
2 büyük boy patates
1 yemek kaşığı mayonez
tuz
karabiber
Patates ve tavuk göğsünü ayrı ayrı tencerelerde haşlıyor ve soğuması için bir kenarda bekletiyoruz. Soğuyan tavuk göğsü ile patatesleri küp küp doğrayıp ,Dereotu ve kereviz saplarını da minik minik doğruyoruz. Süzme yoğurt ile mayonez ,tuz ve karabiberi karıştırıp sosu da hazırladık mı geriye hazırladığımız her şeyi karıştırmak kalıyor :)
Sonuç nefissssss :)
Afiyet olsun :)
1 yorum:
Denemek gerek kereviz Harika fikir 👍🏽
Yorum Gönder